Descopera

POVESTEA NOASTRA

Restaurant Palatul Mogoșoaia se află într-unul dintre locurile încărcate de istorie ale României. Prețuim frumusețea vremurilor de demult și reușim să o valorificăm îmbinându-o cu evenimente contemporane. Puteți vizita Palatele Brâncovenești, Turnul Porții, Biserica Sfântul Gheorghe, sera de flori, curtea interioară a Palatului și Vila Elchingen. Aici ne aflăm noi, Royal Art Mogoșoaia.

Restaurant Palatul Mogoșoaia este definit de un bun gust remarcabil. Este locul ideal dacă doriți să petreceți o după amiază în familie, să oferiți persoanei dragi o cină romantică sau să vă bucurați de momentele importante din viața dumneavoastră. Echipa noastră este pregătită să vă ajute în organizarea unui eveniment de vis, într-un cadru regal și vă oferă servicii de un nivel regal al calității. Fie că alegeți să stați în restaurant sau pe terasă, de unde puteți admira întreaga curte a Palatului, puteți fi siguri că veți primi un răsfăț culinar.

Restaurant Palatul Mogoșoaia spune o poveste prin tot ceea ce bucătarii săi gătesc chiar în vechea bucătărie a Palatului. Gătim regal, așa cum se făcea odată!

Palatul Mogosoaia

Toată istoria Palatului Mogoșoaia ne leagă de ce este acum și de cine suntem noi.

Credem că, până la urmă, este istoria noastră, a tuturor, și mai ales a restaurantului care poate astăzi să ofere servicii premium. În locul în care ne trăim astăzi sărbătorile, găsim o arhitectură specific brâncovenească. Însuși Constantin Brâncoveanu a finalizat construcția în 1702. Tot aici, aproape 200 de ani mai târziu, a locuit prințesă Martha Bibescu, căsătorită cu domnitorul Țării Românești de atunci, Gheorghe Bibescu. O personalitate complexă, cu o viață  amoroasă tumultoasă, dar cu o iubire imensă față de Palatul Mogoșoaia. Datorită acestei iubiri față de palat, în anul 1912 a început o amplă activitate de renovare a acestuia din bani proprii obținuți prin vânzarea cărților scrise de ea. Din respect pentru prințesă Martha Bibescu și pentru impresionantă perioadă istorică petrecută de ea în palat, una dintre sălile restaurantului nostru poartă numele: “Salonul Martha Bibescu”.

 

Palatul Mogoșoaia, prin istoria sa, impune restaurantului nostru un mare respect față de loc și față de clienții noștri.

Cu o istorie de peste 300 de ani palatul mogosoaia este un loc idilic pentru organizarea evenimentelor importante din vietile noastre.

CONTACT INFO
Valea Parcului Numarul 1,Mogosoaia , Ilfov
Program
Luni - Marti
Inchis
Miercuri - Vineri
11:00 / 20:00
Sambata - Duminica
10:00 / 23:00

Copyright @ 2020 PalatMogosoaia.ro