Manager Events 0753 77 78 79

Transforma-ti visul in realitate!
Pentru mai multe detalii si informatii 0753.77.78.79

BEST PLACE FOR YOUR EVENT

FILM DE PREZENTARE

GALERIE FOTO

Rezervări

Palatul Mogosoaia
Evenimente / mese private

Descopera

POVESTEA NOASTRA

Bine ati venit la Palatul Mogosoaia, unul din locurile incarcate de istorie ale Romaniei. Aici veti gasi imbinarea perfecta dintre trecut si prezent prin evenimente contemporane ce au loc in acest taram de basm. Puteti vizita atat palatul, restaurantul, cat si casa unora dintre cele mai importante personalitati ale Romaniei.
Cu o istorie de peste 300 de ani, Palatul Mogosoaia a devenit un loc idilic pentru organizarea evenimentelor importante din vietile noastre. Dispune de o curte interioara superba, unde se afla si Restaurantul Royal Art Mogosoaia. Aici suntem noi, gata sa te ajutam in crearea unui eveniment de vis.
Pentru ca ne aflam intr-un cadru regal, si serviciile Restaurantului Royal Art Mogosoaia au un nivel regal al calitatii. Premium or nothing.

Meniul a la carte pregatit atent de bucatarii nostri pasionati de gusturi si arome internationale a fost primit cu aprecieri de fiecare data. Ne recomanda servirea si felul in care alegem sa spunem o poveste prin tot ceea ce gatim. Noi spunem ca ne ajuta si istoria locasului nostru, pentru a prepara cele mai gustoase meniuri, chiar in bucataria veche a palatului. Gatim regal, asa cum se facea odata.

Toata istoria Palatului Mogosoaia ne leaga de ce este acum si de cine suntem noi. Credem ca, pana la urma, este istoria noastra, a tuturor, si mai ales a restaurantului care poate astazi sa ofere servicii premium. In locul in care ne traim astazi sarbatorile, gasim o arhitectura specific brancoveneasca. Insusi Constantin Brancoveanu a finalizat constructia in 1702. Tot aici, aproape 200 de ani mai tarziu, a locuit printesa Martha Bibescu, casatorita cu domnitorul Tarii Romanesti de atunci, Gheorghe Bibescu. A fost o personalitate complexa, cu o viata  amoroasa tumultoasa, dar cu o iubire imensa fata de Palatul Mogosoia. Si, datorita acestei iubiri fata de palat, in anul 1912 a inceput o ampla activitate de renovare a acestuia din bani proprii obtinuti prin vanzarea cartilor scrise de ea.

Din respect pentru printesa Martha Bibescu si pentru impresionanta perioada istorica petrecuta de ea in palat, una din salile restaurantului nostru poarta numele sau: „Salonul Martha Bibescu”.

Istoria Palatului Mogosoaia impune restaurantului nostru un mare respect fata de loc si fata de clientii nostri.
Va asteptam la palat, pentru servicii regale.

Cu o istorie de peste 300 de ani palatul mogosoaia este un loc idilic pentru organizarea evenimentelor importante din vietile noastre.

CONTACT INFO
Valea Parcului Numarul 1,Mogosoaia , Ilfov
Program
Luni - Marti
Inchis
Miercuri - Vineri
11:00 / 20:00
Sambata - Duminica
10:00 / 23:00

Copyright @ 2020 PalatMogosoaia.ro